Co dnes uvařit?
dnes na večeři voňavá bramboračka s hlívou a pečivo.
Krasne jidelnicky, jiz jsem si vybrala na pristi tyden, segetinsky gulas.
včera byla česnečka s krutony a tvarůžky a čočka na kyselo se smaženou cibulkou, moravským uzeným, volským okem a kyselou okurkou. Dnes vařím králičí vývar s nudličkami a játrovými knedlíčky, jako druhý chod pečené plecko na cibuli a česneku, vařené brambory a hlávkový salát. Ke svačině jsem upekla makovec na plech s citrónovou polevou.
Kamilko, segedín mám v plánu už měsíc, stále na něj nedošlo, ale dala bych si. Nemůžu se dokopat k tomu uvařit knedlík, to je pro mě trošku vyšší dívčí, občas to nedopadne moc dobře
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“
Boloňské špagety
LucyAsh
Hodnocení receptu je 5,0 (81×)