Co dnes uvařit?
Hned zítra. Můj polévkový fantom, si pochutná!
Tak jsem si vzpomněli, že před pár roky, jsme ještě upekli husu, domácího chovu...... 5 kilo, sádlo šlo do mrazáku a vydrželo mi půl roku.
Poslední diskuze
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registračný bonus)…“ Lydia96, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
Poslední příspěvky
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT…“ Lydia96, před 6 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 58 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 22 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Shoska
Hodnocení receptu je 4,8 (24×)