Co dnes uvařit?
Hned zítra. Můj polévkový fantom, si pochutná!
Tak jsem si vzpomněli, že před pár roky, jsme ještě upekli husu, domácího chovu...... 5 kilo, sádlo šlo do mrazáku a vydrželo mi půl roku.
Poslední diskuze
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registračný bonus)…“ Lydia96, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
Poslední příspěvky
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT…“ Lydia96, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 16 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 20 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč jíst sedmikrásky? Nenápadné jarní kvítí pomáhá odvodnit tělo i léčit hmyzí bodnutí
Holka u plotny radí: Jak na výborný retro ořechový dort? S pudinkovo-máslovým krémem a provoněný rumem chutná skvěle
Vyzkoušeli jsme velikonoční drchanice: Vláčné cukroví smažené v oleji chutná fantasticky a hotové je raz dva!
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Shoska
Hodnocení receptu je 4,8 (24×)