Co dnes uvařit?
Hned zítra. Můj polévkový fantom, si pochutná!
Tak jsem si vzpomněli, že před pár roky, jsme ještě upekli husu, domácího chovu...... 5 kilo, sádlo šlo do mrazáku a vydrželo mi půl roku.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 16 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dnes krůtí játra a hranolky“ mimosa, před 3 hodinami
„Krásný den. U nás šťovíková polévka. Jinak bude k večeři…“ janatka, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 6 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
Brokolice má své skalní fanoušky i odpůrce. Ty druhé snadno přesvědčíte lahodným quichem nebo pečenými placičkami
Sladké bary 2023: Hitem svateb i narozeninových oslav jsou stoly plné makronek, lízátek a domácích bonbonků
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Shoska
Hodnocení receptu je 4,8 (24×)