Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 14:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 13:09
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas polevka cizrnova s mrkvi a crouton,…“ hazel, před 4 hodinami
„Hezký den, u nás svítí sluníčko, ted mi Simča rozesmála😁. …“ tara23, před 11 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka a sumeček s bram.kaší a…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
8. 8. 2012 18:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 17:32
8. 8. 2012 17:13
8. 8. 2012 14:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 13:05
8. 8. 2012 12:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 11:52