Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ Monicurka, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 26. 7. 2025 17:28
Poslední příspěvky
„Musím zítra něco upéct, ale nenapadá mi vůbec nic.🤔 Chtěla…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„tara23: to vůbec neznám, vypadá hodně dobře 👍“ Jajajajaapaja, před 11 hodinami
„Ahoj,na jakých otáčkach mixéru od 1 po 3 mám mixovat masové…“ Monicurka, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20. 5. 2025 16:07
20. 5. 2025 15:49
20. 5. 2025 15:41
20. 5. 2025 14:38
20. 5. 2025 14:33
Škoda, že v Praze Rabbit zrušili, měli tam dobré zboží. I když jsem musela snad přes půlku Prahy; byl to jediný jejich obchod tady.
20. 5. 2025 14:25
Já měla dnes knedlík s vajíčkem a zelenou cibulkou a mléko. Petr si vyžádal buřtguláš.
20. 5. 2025 13:19
20. 5. 2025 11:30
20. 5. 2025 10:23
20. 5. 2025 08:21
Mozeček jsem hned očistila a dala do mrazáku. Bude bud ve čtvrtek a nebo v sobotu 😀.
Na dnešek zbylo vepřové s knedlíkem.
A půjdu na masáž, manžel zatím půjde pro Jiříka do školky. Ella přijde až v 15. A jsem hodně zvědavá co jim předhodím k večeři 😀.
Jak si čtu ohlasy na chleba, tak jsem docela ráda, že ho moc nesníme. Mě jde hlavně o to aby nebyl za 3 dny tvrdý, nebo nedej bože plesnivý.
Taky chleba nevyhazujeme, stejně jako Nada, tvrdý strouhám na zahuštění guláše. Jinak suším pro známé pro danky a koně.
Včera jsme koupili malý Cvrčovický. Ještě se nenačal a ani dnes ho jíst nebudeme.
19. 5. 2025 20:05
19. 5. 2025 19:17
u nas dnes enchilada plnena hovezim masem a zapecena se salsou a mozzarella syr. Upekla jsem mrizkovy kolac, dala jsem sipkovou marmeladu, ale zda se me to moc sladke.
19. 5. 2025 18:59
19. 5. 2025 18:28
19. 5. 2025 18:23
U nás na chatě býval k dostání podmáslový chleba, a ten býval úžasně dobrý, i suchý, bez namazání. Autobusáci ho vozili plno bochníků do Prahy. Ale pak pekař skončil a už to nebylo ono. Ten dnešní podmáslák se tomu původnímu ani zdaleka nevyrovná.
U nás se chleba nevyhodí, pokud nezplesniví. Dělám dost často topinky, chleba ve vajíčku, občas si udělám chlebovou polévku. Suchý a nastrouhaný používám na zahuštění guláše.
Předchozí 1 … 57 58 59 60 61 … 2683 Další