Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 39 minutami
„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 20 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Pekný deň, u nás bude kapustnica s mäsom a halušky so…“ magdalenka, před 48 minutami
„Pěkný den , u nás zelňačka a kuřecí řízky v česnekovém…“ kamila29, před 1 hodinou
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli francouzské…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 28 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí pěstování: Rychlení zeleniny a bylinek není žádná věda. Dobrou sklizeň zajistí pařeniště i obyčejné PET lahve
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Jídlo španělských rolníků, které dobylo svět. V původní paelle byste mořské plody nenašli
8. 8. 2011 12:44
8. 8. 2011 12:34
8. 8. 2011 11:29
8. 8. 2011 10:41
8. 8. 2011 09:03
8. 8. 2011 08:22
8. 8. 2011 08:21
7. 8. 2011 13:41
7. 8. 2011 11:52
7. 8. 2011 10:53
7. 8. 2011 09:34
7. 8. 2011 08:59
dáme houby pěkně vařit, koření tam musíš vrazit, . Dobré nové koření, bez něj houbovka není. Bobkový list taky je , s celým pepřem notuje. Cukr, sůl a ocet změní v lahodné to vyvaření. Pak už jenom zatrousíme a smetanou vylepšíme. Knedlík k tomu houskový, lepšího as k tomu jídlu nic není.
n_p5110008.jpg
6. 8. 2011 18:08
6. 8. 2011 12:32
6. 8. 2011 10:51
Předchozí 1 … 1791 1792 1793 1794 1795 … 2360 Další