Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 34 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám dievčatá, ja som si dnes vymyslela…“ Julia Oskerova, před 36 minutami
„Hezký den dnes bramboračka a uzené maso,špenát a bram…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 3 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 6 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 7 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Instantní káva může chutnat luxusně: Důležitá je správná teplota vody, použít lze mořská sůl a pomůže i mikrovlnka
Pohlreich prozradil, kdo u nich doma peče cukroví i co nemá rád v bramborovém salátu: Dělám si takový polovlašák, říká
14. 2. 2009 19:52
14. 2. 2009 19:05
14. 2. 2009 18:26
14. 2. 2009 17:47
14. 2. 2009 17:30
14. 2. 2009 17:27
no neviem ci to prezriem...ja som v jedle dost tradicna....aj ked mi rozum kaze ine...neviem ci tejaja ci kto to tu varil muflonie, teraz bibi tu konina...jezismarja a ja tuto dakeho hlodavca
no budem to robit podla toho bibinho receptu a uvidim....muz sa na tom vyborne pobavil
14. 2. 2009 17:16
Zkopírovala jsem: "Mara stepní (Dolichotis patagonum) je relativně velký savec obývající vyprahlé pastviny a otevřené polopouště střední a jižní Argentiny. Byly vysazovány i na mnoha místech jižní Evropy a v bývalém SSSR, nějakou dobu volně žili dokonce i v Česku, zvláště pak u Žamberka. - zbytek si tam přečtěte, Paprička nebyla od té kapybary daleko . Výbusna - doufám, že je ti to už úplně jasné
mara_stepni.jpg
14. 2. 2009 16:55
14. 2. 2009 15:41
14. 2. 2009 15:39
14. 2. 2009 15:36
14. 2. 2009 15:26
14. 2. 2009 15:18
vid foto....je to zamrznute
ostala som z toho zmatena. na obale je napisane, ze je to argentinsky zajac...neviem ci mam tomu rozumiet tak, ze je dovezeny z argentiny, alebo je to nejaka odroda. take tmave zajacie maso som este nevidela. a neviem teraz ako mam vlastne toho zacaja pripravit, ci ako divinu , alebo ako normalneho zajaca podla tohto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...
img_0100.jpg
Předchozí 1 2