Tipy a triky
-
Zkřehčení zelí do salátu 2 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Irrena
9. 7. 2010 13:29:07 -
rad pri peceni prasiatka 2 příspěvky
Poslední příspěvek:
od cardanka
24. 5. 2010 14:23:52 -
jahodovy krem do dortu 4 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Hella
23. 5. 2010 20:35:35 -
Pangasius - co vy na to ? 19 příspěvků
Poslední příspěvek:
od spagetka
21. 5. 2010 19:39:56 -
Poslední příspěvek:
od Bibinka
17. 5. 2010 20:49:21 -
Domácí vanilkový cukr 10 příspěvků
Poslední příspěvek:
od yanull
12. 5. 2010 10:47:26 -
příloha ke karbanátkům 7 příspěvků
Poslední příspěvek:
od mirca75
18. 2. 2010 14:40:44 -
GRILOVACÍ-PEČÍCÍ KÁMEN 0 příspěvků
-
nepečený, želatinový nebo tvarohový dort 8 příspěvků
Poslední příspěvek:
od
4. 11. 2009 16:36:06 -
Až se budeme nudit v kuchyni 4 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Hella
25. 10. 2009 10:53:26 -
Narozeninovy dort 26 příspěvků
Poslední příspěvek:
od PetraKoerner
22. 10. 2009 13:24:09 -
pomocník v kuchyni 0 příspěvků
-
kváskový chleba 8 příspěvků
Poslední příspěvek:
od cathleen
16. 9. 2009 08:52:56
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes byl kuří vývar a candát na másle s bramborem“ mimosa, před 5 hodinami
„Krásny slnečný deň vám želám. Ja som včera naložila do…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Nadja: Nadi, Mates nejí rajskou jako takovou. Děti mají…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Banana split
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přečtěte si Zobrazit více
10 nejoblíbenějších druhů pizzy. Mezi všemi vede pizza rozmarná. Víte, která to je?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka