Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Nadia22

KarynJ: To se vetsinou stava, kdyz se strouha citronova kura a dostane se to toho troche te bile duziny (ta je horka).

Petrabb: U nas zase najemno nastrouhame eidam nebo jiny tvrdy syr, pridame zloutek a utreme. Malou hromadku teto smesi dame do misky (talire) a zalijeme horkym vyvarem, nebo jinou polivkou. Do cesnecky je to nejchutnejsi.

Helena9999: Maslo pokojove teploty nakrajet jak je v receptu, rozhodne nerozpoustet.

U nas zase do zloutku pridame najemno nastrouhany rvrdy syr, promichame v ridsi hmotu. Na jednu porci jednu lzici hmoty do misky a zalijeme varicim vyvarem.

Eja57: :yes::yes: ja delam koprovku z cerstveho kopru, jako moje maminka. Ale vnoucata to nechteji. Kdyz jsem byla mala, taky jsem koprovku nechtela jist, pro tu silnou chut. Dnes ji mam rada. Ale urcite zkusim podle tveho receptu, pro vnoucata. Uz tusim, ze to bude vyborne......<3nadia22

Lenunka: Pri stehovani jsem prisla o kucharku manzelovy babicky z prvni republiky. A tam rozetrene sardelky (vetsinou tak 3 kousky) davali snad do vseho. Do dusenych mas taktez. Ja nesnasim ryby. Ale jednou jsem to ze zvedavosti zkusila, a ono to opravdu chutnalo vyborne, presne tak - unami. Vubec to neni citit po rybach.

:yes::-K:yes:Uz jsem delala, a rolada mela doma veliky uspech. Ja kdyz sleham slehacku, tak do ni zasleham cream cheese pokojove teploty. je tak pevnejsi, dobra na zdobeni nebo plnku. Taktez na pevnost se da zaslehat instantni vanilkovy pudinkovy prasek.

Delam podobne, ja jeste pridavam strouzek rozetreneho cesneku. Receptu na guacamole je tu mnoho, ale ten tvuj se nejvice shoduje s mexickym. :yes: Bydlim V California uz 34 roku, proto Ti to chvalim.:yes:

Pridat nasekane listky koriandru, limetku a misto pepre spetku mleteho cumin (myslim, ze v cesku tomu rikate rimsky kmin). Abych se priznala, tak jsem jeste nejedla od Mexicanu guacamole ochucene peprem.

Delam aspon 30 let. U nas to davaji snad v kazde Italske restauraci jako predkrm. Z ostatnich prisad delaji dressing. Nalejte do sklenice ten olej, balsamic vinegar, sul pepr, susenou basilku, oregano, nebo jine koreni, ktere mate radi. Radne to protrepat. Potom prelit ty rajcata s mozzarelou. Chutna to tak lepe.

Paul Sulc: ja v tech fazolich zadnou blebtaninu nevidim a jsou urcite chutne . Nekde davaji do chleba pikantni fazole a tady v San Franciscu davaji clam chowder - classic. Kdyz jdu na Fisherman, vzdy si takto upraveny bochnicek dam. Stridka je nacucana polivkou a kurcicka jeste krupe.

Tohle nekdy varila moje maminka, kdyz bylo pred vyplatou. A rikala jim "noky do mleka". Nekdy je sypala oprazenou strouhankou. Davala sadlo. Podle toho co jeste zbylo doma. Ale to uz je hodne davno, vice nez padesat let........

Recept: Klobásky
<3 Jak jsou krasne serazeni, jak vojaci na fronte do huby...:-D Krasa!:yes:

:yes:Mas je nadherne:-K Ja je jedla primo od Indu. Je to moc dobre jidlo......<3 Bodik jsem uz pridala.:yes:

Klizka nema chybu:yes::-KTaktez muzu dosvedcit, ze pridat bylinky ze zacatku vareni dobre ochuti maso <3 aniz to zhorkne.

Naposledy jste si prohlédli