Klobásky

RH-12 Kuchař: RH-12

Vepřové maso 10 názorů

Suroviny

20 kg bůčku
10 kg jehněčího masa
3 kmíny mleté Vitana
4 pepře mleté Vitana
3 papriky sladké Vitana
5 paprik pálivých Vitana
50 dkg soli - podle chuti
50 dkg česneku
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Umleté vepřové maso promíchané se solí i česnekem po 40 dkg. Přikryté navlhčenou utěrkou, která nesmí uschnout a necháme dva dny uležet.

  2. Druhý den připravíme jehněčí se zbytkem soli a česneku.

  3. Třetí den vše smícháme i s kořením, dáme do střev a přes noc necháme uležet.

  4. Udíme 6 hodin při necelých 80 stupních.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 126 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Klobásky

Tématické fráze: kolik soli do klobás jak dlouho se udí klobásy domácí klobásy top recepty česnekové klobásy recept recept na klobasy recepty na klobásy kolik soli na klobásy kolik soli na klobásky česnekové klobásy klobásy recepty kolik soli do klobasek kolik sřev na 10kg klobásek recepty klobásy z vepřového bůčku klobasky recept sůl do klobásy klobásy recept jak se udi klobasy recept na klobásky kolik česneku na klobásy kolik soli na kilo masa