Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní fazole v chlebu

Hodnocení receptu je 4,6 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 5. 2015 15:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 955 kJ / 1 423 kcal
Bílkoviny115,39 g
Tuky15,92 g
Vláknina152,68 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,00 g
Sacharidy131,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kookina Kookina

1. 7. 2023 10:50

Maivo ano to bylo, taky jsem si vzpomněla na tu dobu buranstva kdy kdo nerýpal guláš z chleba jako by nebyl... kůrku miluju a rozhodně nechci aby se mi zevnitř blemcala horkou polívkou. Čili nevím odkud tento nesmysl přišel ale opravdu vrchol buranismu. Snad se dá přikusovat

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 7. 2020 08:35

:yes::yes:<3:-K

tejaja tejaja

9. 5. 2019 04:58

Nadia22: Úplne s tebou súhlasím, žiadna bleptanina. Dať si v Tatrách na Štrbe cesnačku v chlebovom bochníčku je polahoda. A u nás dostať aj iné podobné polievky v chlebe a môžem potvrdiť to, čo píšeš, vnútro "misky" pekne nasiakne a kôrka zvonku krásne chrumkavá. A všetci to zdlabú, málokedy niečo z misky ostane. Niekedy dostať bochničky na polievku aj v obchode.;-)
https://www.tripadvisor.sk/LocationPhotoDirectLink...
http://www.schnitzel.sk/aupark-bratislava-fazulova...

Nadia22 Nadia22

8. 5. 2019 23:15

Paul Sulc: ja v tech fazolich zadnou blebtaninu nevidim a jsou urcite chutne . Nekde davaji do chleba pikantni fazole a tady v San Franciscu davaji clam chowder - classic. Kdyz jdu na Fisherman, vzdy si takto upraveny bochnicek dam. Stridka je nacucana polivkou a kurcicka jeste krupe.

Paul Sulc

19. 6. 2015 04:06

Casino
mate pravdu, vdyt dobry, vonavy zitny chleb, to je pohadka, ani se nemusi mazat. A tady v USA se dosti mizerne shani. Kdyz na tom obrazku vidim uz jen ten uriznuty vrsek, mam hlad. A ted do toho naprskaji nejakou blebtaninu, misto na talir.

Paul Sulc

19. 6. 2015 02:14

mika 59
Zda se , ze mit odlisny nazor na neco ci byt trochu kriticky se mezi Cechy nenosi, dotycny hrisnik je hned setren.

casino casino

7. 6. 2015 20:38

Paul Sulc: yanull: :yes:
...nám kdesi pod Triglavem podali v bochníčcích gubovou juhu. Mně, který má z chleba nejraději kůrku, to přišlo jako neskonalé plýtvání, protože ta jedlá nádoba se fakt jíst nedala :-((
No, byly tam (jako všude) i slepice... Takže možná, po několikeré recyklaci, ten boží dárek ve finále něco sezoblo :-D

yanull yanull

7. 6. 2015 19:55

Psala jsem to z vlastní zkušenosti, jednou jsem takto servírovala "vylepšenou" bramboračku a podruhé rozpuštěné sýry se slaninou, zapékaly se v chlebu a střídka se k tomu přikusovala. "Obal" vždy pochopitelně zůstal, naštěstí ho dostaly slepice, ale i tak mi ho přišlo líto, protože byl čerstvý a jinak by se snědl. A při dnešních jeho cenách bych určitě volila talíř ;-). Hezký zbytek neděle též přeji, jídlo se mi líbí, poslala jsem mu již předtím 11. bodík :-K.

mika59 mika59

7. 6. 2015 18:11

Paul Sulc:

yanull:Já respektuji každý názor a nikomu to nenutím. Je to forma prezentace a vybrat si může každý. Jsou pekárny, které
pečou bochníky přímo k tomu účelu.Přece jsme dospělí a víme, že každému se líbí něco jiného.. Přeji krásný teplý nedělní večer.:-K

yanull yanull

7. 6. 2015 17:34

Paul Sulc: S tímto názorem se ztotožním. Toto je velmi pěkně naservírované, oku lahodící, ale praktické to moc není. Posuzuji to všeobecně, nic proti autorce tohoto receptu. Myslím, že ten chleba málokdo dojí a jestli má skončit ještě v popelnici, tak se raději přimlouvám za proutěný košík se lněnou utěrkou a v ní hezky nakrájený voňavý chleba, aby si každý vzal tolik, kolik sní.

Paul Sulc

31. 5. 2015 00:07

Myslite, ze by to bylo take dobre po kulturnim zpusobu? Proste jist to z talire a v ruce mit krajic toho dobreho zitneho chleba, nez se dloubat v nejake blebtanine.?

maiva maiva

28. 5. 2015 22:27

V určité době podávané podobné pochoutky v chlebu byly velkým hitem:-p+:yes:

zuzun

28. 5. 2015 21:41

Miluju tyhle jidla servirovane v chlebe, jak labuznicky to vypada! Mnam, bodik...:yes:

ivulinka ivulinka

27. 5. 2015 20:44

Oku lahodící dobrota:yes:

maris maris

27. 5. 2015 18:35

Efektní způsob ;-):-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: fazole s chlebem fazole v chlebu pikantní fazole recept recept fazolovy do chleba kdy solime fazole bostonsky chléb recept fazole v chlebe mexické fazole s chlebe rozpuštěné syry v chlebu recept na mexické pikantní fazole

Suroviny: fazole červené, maso uzené, klobása pikantní, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, cibule, česnek, sůl, pepř, chilli, bobkový list, koření nové koření, sádlo, chléb

TopRecepty.cz

Pikantní fazole v chlebu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NR0L