Den kocoviny
Každý organismus odbourává alkohol jinak. Někdo se zvládne oklepat po alkoholovém dýchánku rychle, jiný trpí nepříjemnými kocovinami. Tělo je po… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Každý organismus odbourává alkohol jinak. Někdo se zvládne oklepat po alkoholovém dýchánku rychle, jiný trpí nepříjemnými kocovinami. Tělo je po… Číst dál
Cukety můžete smažit či zapékat, skvěle se hodí také k přípravě polévek. Tato svěží letní zelenina má v kuchyni všestranné využití. Především jsou… Číst dál
Steaky připravujeme z toho nejkvalitnějšího masa, obvykle je grilujeme nebo pečeme na pánvi. Přípravu zvládnete i v domácích podmínkách a na výtečný… Číst dál
Historie prosecca sahá až do 16. století. Tehdy se v oblasti kolem severoitalského města Terst vyrábělo výborné víno Ribolla, aby se odlišilo od… Číst dál
Víte kde se vzalo označení nanuk? Název této pochoutky byl odvozen z dávné inuitské mytologie. Inuitského lovec Nanuk byl hlavní postavou… Číst dál
Energy drinků najde na našem trhu velkou spoustu, pokud si však přečtete jejich složení, zjistíte, že jsou většinou hodně podobné. Za jejich… Číst dál
Existuje mnoho druhů rumů, některé se hodí k přímé konzumaci, jiné k míchání drinků. Další k archivaci. A v neposlední řadě se dá tento chuťově… Číst dál
Víno dokáže zlepšit požitek z jídla a Pinot noir (u nás rulandské modré) je toho skvělým důkazem. Vychutnáte si s ním obzvláště takového kapra na… Číst dál
Využití brambor v kuchyni je prakticky neomezené. Hodí se k přípravě předkrmů, polévek, hlavních chodů i dezertů. Tyto kulaté či oválné hlízy se dají… Číst dál
S piškoty se dá v kuchyni kouzlit. Jednou z možností jejich využití jsou nepečené moučníky, které zvládne prakticky každý. Klasikou je je nepečený… Číst dál
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin
Vyzkoušejte: Těstoviny z jednoho hrnce!