Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Skvělý recept, jenom bych lépe popsala jak správně přidávat mouku s práškem do pečiva, při práci v robotu .A že je třeba vyšlehat vejce s cukrem do pěny, následně přidat cca pět lžic mouky a cca třetinu tekutin (tedy homogenní směs mléka, oleje a zakysané smetany) a toto zopakovat třikrát za sebou. Přidáte-li tekuté přísady do vyšlehaných vajíček, tyto vám spadnou a potom budete mít těsto řídké, bábovku sraženou a nic to již nezachrání.... Ještě je třeba vyměnit šlehací metlu za míchací a tuto mít pouze na minimum. Potom budete s výsledkem spokojeni a pochutnáte si. Pokud zvolíte ještě jako přísadu citrón, tak kůru strouháme do mouky a šťávu z cca poloviny citronu přidáme až nakonec. Ten do homogenní směsi nemícháme. Já dělala takto právě tuto bábovku s citronem a myslím, že se velice povedla 😋
Posílám bodíky a fotografie 👍

Recept: Karbanátky
Dobré, šťavnaté👍🏻.

Výborná, všem chutná.

Marie Svarcova: Děkuji Maruško, muchomůrky nadchly hlavně dospělé, děti šly po švábech 😂

:-)<3:yes: Takový krásný kousek krkovice, podle mne škoda natrhat, určitě bych si pochutnala víc na plátku. Ale 100 lidí = 100 chutí , recept se mi líbí. :-K

:-)<3:yes::yes: Majonézové těsto používám cca 50 let, hodí se na koláče na plech, rohlíčky různě plněné, buchtičky , koláčky, bochánky , pekly jsme s kamarádkou i 300 ks mini svatební koláčky a vždy měly velký úspěch. :-K