Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Chtěla bych se zeptat, co děláte s tím kalem usazeným na dno??? Asi přidat do těsta na koláč nebo do jogurtu???

Dobře popsané, jen mi chybí, při jaké teplotě péct

Alzbetina Prk.: Jsem ráda, moc děkuji :-)

Recept určitě vyzkouším při nejbližší oslavě v rodině a využiji i radu od Vladimíra

Super recept, dělám podle něj sweet and sour kuře často. Používám teda passatu, ne kečup a případně přisladím čekankovým sirupem.

:-)<3:yes::yes: Recept i prezentace se mi líbí. :-K

:-)<3:yes::yes: Moc dobré, máme tu kombinaci také rádi. :-K

Vidím na jedné fotce jako vložku opražená semínka - to se fakt dá jíst tak jak to tam je - i se slupkami??

Marie Svarcova: Děkuji. Potěší.

Děkuji. Výborné a i když se to nezdá, celkem i rychlé cukroví.

Upekla jsem upravenou verzi podle Renaty z 23.1., výborný koláč! Děkuji!

Rychly zavin. Testo neni vubec spatne, ulozim si na pozdeji

Kuře na zelí děláváme často, jako přílohu vařené brambory. S těmi knedlíky je to zajímavé 👍

Tonja: Paní píše, že má recepty bez lepku, mléka a vajec, asi se dá říci vegan, tak či tak, je máslo trochu nesmysl v tomto kontextu :)

Výborný nápad, líbí se mi, že je hotovo během pár minut. Děkuji za tip 😊

Naposledy jste si prohlédli