Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

KrisZaezemi: :-K Děkuji za komentář, řapíkatý mám ráda přidávám do polévek, zeleninových jídel, rizot apod. , ale bulvu také na salát ze syrového a další dobroty. :-K Přeji krásný, pohodový den.

Ragú z červené čočky je opravdová lahůdka. Nejvíc mě těší, že v receptu nechybí řapíkatý celer – na zahradě ho máme čerstvý ještě i v těchto dnech.

Výborné rychlé kynuté těsto...jsem zcela překvapena...dík za SUPER recept

Recept: Šuhajdy
vendula: určitě ne, klasický pudink je hladký škrobový krém - musí se vařit, BB puding je sytější a obsahuje kousky nebo moučku ze sušenek, což mu dodává odlišnou chuť a texturu.

Recept: Šuhajdy
spagetka:
BB pudink je za studena a obahuje drcené sušenky, kdežto obyčejný se vaří a je škrobový. Takže určitě nesouhlasím.

:-)<3:yes::yes: Pěkný a moc dobrý salátek, mám ráda teplý jako přílohu. :-K

:-)<3:yes::yes: Ty máme rádi ale dělám domácí špecle. :-K

Naposledy jste si prohlédli