Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Trochu jsem si tu a tam něco pozměnila, třeba místo mouky jsem přidala domácí strouhanku, ovšem za základní recept děkuji.

Nedoporučuji takto dělat korpus. Mělo by tam být aspoň malinko nějakého kypřidla,takhle to není dobré ani na zpracování ani na chuť.

:-)<3:yes::yes: Také bych si pochutnala, makrelu mám ráda. Recept se mi líbí. :-K

:-)<3:yes::yes:Zajímavý recept se mi líbí a určitě zkusím. :-K

Neuvěřitelná dobrota. Adžika tomu dává úplně jiný rozměr.👍

senecas.v: Nedovedu si představit klasicky pečenou bez kmínu🤔

Recept na těsto i drobenku super. Tvarohy jsem dala tři a více přisladila. Pekla jsem 50 minut. Moc chutný koláč. Určitě ještě někdy udělám :-)

Zkusila jsem upéct, ale bohužel výsledek dle receptu katastrofa. Už je chyba v tom, že se neuvádí velikost plechu a stupně pečení a délka, a také uvádění u rybizu" čím více tím lépe" je závádějící a nepřesný. Těsta bylo opravdu málo, tak na ten nejmenší plech, za to náplně až moc. Celá buchta se po upečení rozpadala, díky tomu že tam bylo až moc náplně tak vůbec nedržela. Takže za mě buď si příště upravím recept, že udělám více těsta a nebo péct už nebudu. Navíc jen 200g mouky ale zato 150g cukru??? Sladký šíleně.😬🤢

Kachna jedině na kmíně? Podivné.

Naposledy jste si prohlédli