Nutriční hodnoty (Malínské plněné tolary s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 461 kJ / 2 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 171,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,49 g |
| Tuky | 128,41 g |
| – nasycené | 52,28 g |
| – nenasycené | 63,45 g |
| –– mononenasycené | 53,99 g |
| –– polynenasycené | 9,46 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 10,89 g |
| Cholesterol | 849 mg |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,26 g |
| Sacharidy | 88,40 g |
| – cukry | 19,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 800 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g veky (nebo rohlíků) | Veka | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| čerstvý křen | Křen čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| černé pivo (podle potřeby) | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |