Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškot s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 233 kJ /
3 880 kcal
Bílkoviny101,83 g
– z toho živočišné bílkoviny78,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky178,39 g
– nasycené99,25 g
– nenasycené65,15 g
–– mononenasycené57,23 g
–– polynenasycené7,92 g
––– omega 30,69 g
Vláknina7,86 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 1,03 g
Sůl3,01 g
Sacharidy462,80 g
– cukry204,80 g
––– laktóza50,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g másla (i jiného tuku) Máslo kravské 150 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
230 g 230 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 230 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 96 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
krupicový cukr (dle chuti) Cukr bílý
meruňky (jahody, banány...) Dužina meruňky čerstvá
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.