Nutriční hodnoty (Piškot s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 233 kJ / 3 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
| Tuky | 178,39 g |
| – nasycené | 99,25 g |
| – nenasycené | 65,15 g |
| –– mononenasycené | 57,23 g |
| –– polynenasycené | 7,92 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 7,86 g |
| Cholesterol | 1,74 g |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 462,80 g |
| – cukry | 204,80 g |
| ––– laktóza | 50,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g másla (i jiného tuku) | Máslo kravské | 150 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 230 g 230 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 230 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| krupicový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| meruňky (jahody, banány...) | Dužina meruňky čerstvá | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |