Nutriční hodnoty (Francouzská toastová pikantní pečená jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 320 kJ / 1 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,06 g |
| Tuky | 15,87 g |
| – nasycené | 5,34 g |
| – nenasycené | 5,98 g |
| –– mononenasycené | 2,94 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,13 g |
| Sacharidy | 238,75 g |
| – cukry | 139,20 g |
| ––– laktóza | 18,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 375 ml 375 ml polotučného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 250 ml 250 ml bílků | Vaječný bílek | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 lžičku 1 lžičku vanilkové esence | Aroma vanilkové | 5 ml |
| 1/8 lžičky 1/8 lžičky soli | Sůl mořská | 1 g |
| 250 g 250 g nakrájeného toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 250 g |
| 1 1 jablko (nakrájeného na kostičky - 125 g) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 45 g 45 g rozinek ) | Rozinky | 45 g |
| 1 KL 1 KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 10 g |