Nutriční hodnoty (Játrová omáčka s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 600 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 28,70 g |
– nasycené | 12,17 g |
– nenasycené | 10,12 g |
–– mononenasycené | 7,53 g |
–– polynenasycené | 2,59 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 892 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 76,90 g |
– cukry | 53,34 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater (možno použít i kuřecí) | Játra vepřová | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sádlo | Sádlo vepřové |