Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová omáčka s vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 600 kJ /
1 100 kcal
Bílkoviny132,40 g
– z toho živočišné bílkoviny131,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky28,70 g
– nasycené12,17 g
– nenasycené10,12 g
–– mononenasycené7,53 g
–– polynenasycené2,59 g
––– omega 30,20 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 892 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy76,90 g
– cukry53,34 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater (možno použít i kuřecí) Játra vepřová 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 litr 1 litr mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.