Nutriční hodnoty (Kotlety v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,11 g |
| Tuky | 29,60 g |
| – nasycené | 4,58 g |
| – nenasycené | 19,64 g |
| –– mononenasycené | 14,60 g |
| –– polynenasycené | 5,04 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 5,49 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 751 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 72,85 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| špetka špetka majoránky | Majoránka sušená | |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 60 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |