Nutriční hodnoty (Fenyklovo - zeleninový salát s vaječnou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,49 g |
Tuky | 42,35 g |
– nasycené | 6,53 g |
– nenasycené | 33,49 g |
–– mononenasycené | 28,09 g |
–– polynenasycené | 5,41 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 5,97 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 17,87 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
1 1 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
1 PL 1 PL dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 PL 1 PL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |