Nutriční hodnoty (Skořicovo-mandlové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
| Tuky | 157,00 g |
| – nasycené | 36,00 g |
| – nenasycené | 117,40 g |
| –– mononenasycené | 75,60 g |
| –– polynenasycené | 41,80 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 266,20 g |
| – cukry | 55,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 220 g 220 g rostlinného tuku Hera (nebo másla) | Margarín | 220 g |
| 40 g 40 g jemně nastrouhaných mandlí | Mandle neloupané | 40 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| strouhaná citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |