Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory s čedarem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 812 kJ /
433 kcal
Bílkoviny16,01 g
– z toho živočišné bílkoviny14,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky31,65 g
– nasycené21,00 g
– nenasycené9,78 g
–– mononenasycené8,90 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,13 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy19,97 g
– cukry4,77 g
––– laktóza3,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
3-4 plátky 3-4 plátky slaniny Špek
15 g 15 g másla (rozpuštěného) Máslo kravské 15 g
sůl Sůl mořská
50 g 50 g nastrouhaného Čedaru nebo podle potřeby méně či více Čedar 50 g
1 1 šalotka nakrájená na slabé plátky Šalotka čerstvá
2 PL 2 PL kysané smetany nebo podle chuti Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.