Nutriční hodnoty (Zapečená polenta s tuňákem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 1,56 g |
– nasycené | 0,94 g |
– nenasycené | 0,63 g |
–– mononenasycené | 0,31 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 93,75 g |
– cukry | 9,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g polenty | Polenta | 125 g |
250 ml 250 ml vody/vývaru | ||
malá konzerva tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1/2 1/2 sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
trocha trocha oregana | Oregano sušené | |
pár plátků plátků goudy | Gouda 45% t. v s. | |
pórek (na ozdobení ale určitě by byl skvělý i uvnitř) | Pórek čerstvý |