Nutriční hodnoty (Jáhlovo-květáková kaše s pečeným česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 968 kJ / 1 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,70 g |
| Tuky | 22,48 g |
| – nasycené | 9,89 g |
| – nenasycené | 11,34 g |
| –– mononenasycené | 5,75 g |
| –– polynenasycené | 5,59 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 29,80 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 203,52 g |
| – cukry | 6,40 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| 1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |