Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlovo-květáková kaše s pečeným česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 968 kJ /
1 187 kcal
Bílkoviny31,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,70 g
Tuky22,48 g
– nasycené9,89 g
– nenasycené11,34 g
–– mononenasycené5,75 g
–– polynenasycené5,59 g
––– omega 30,10 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy203,52 g
– cukry6,40 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 hrnek 1 hrnek jáhel Jáhly 250 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
1 1 hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.