Nutriční hodnoty (Kuřecí na smetaně se žampiony a haluškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 15 532 kJ / 3 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 300,07 g |
| – nasycené | 99,07 g |
| – nenasycené | 183,29 g |
| –– mononenasycené | 141,76 g |
| –– polynenasycené | 41,53 g |
| ––– omega 3 | 3,94 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 719 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 23,70 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 11,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1300 g 1300 g kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | 1300 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| troška Vegety | Kořenící směs sypká | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 polévková lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka podle potřeby | Mouka pšeničná hladká | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí |