Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 751 kJ / 4 004 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,80 g |
| Tuky | 210,91 g |
| – nasycené | 122,40 g |
| – nenasycené | 84,86 g |
| –– mononenasycené | 33,06 g |
| –– polynenasycené | 51,80 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 35,30 g |
| Cholesterol | 759 mg |
| Sodík | 13,95 g |
| Sůl | 34,21 g |
| Sacharidy | 320,20 g |
| – cukry | 23,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 750 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 kg 1 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 1000 g |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |