Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 751 kJ / 4 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,80 g |
Tuky | 210,91 g |
– nasycené | 122,40 g |
– nenasycené | 84,86 g |
–– mononenasycené | 33,06 g |
–– polynenasycené | 51,80 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 35,30 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 13,95 g |
Sůl | 34,21 g |
Sacharidy | 320,20 g |
– cukry | 23,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 750 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 kg 1 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 1000 g |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
pažitka | Pažitka čerstvá |