Nutriční hodnoty (Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 906 kJ / 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 41,12 g |
| – nasycené | 20,69 g |
| – nenasycené | 19,44 g |
| –– mononenasycené | 9,39 g |
| –– polynenasycené | 10,05 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 6,38 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,21 g |
| Sacharidy | 20,80 g |
| – cukry | 7,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecího masa (prsa nebo stehenní řízky) | Kuře prso | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 kvalitní párky | Párek vepřový | 160 g |
| 3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 lžíce 2 lžíce nakládané kapie | Paprika červená čerstvá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 1 plná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |