Nutriční hodnoty (Asijský karbanátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 46,77 g |
– nasycené | 11,85 g |
– nenasycené | 24,17 g |
–– mononenasycené | 20,09 g |
–– polynenasycené | 4,08 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 0,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g |
2 svazky 2 svazky čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 1 střední bílá cibule | Cibule čerstvá | |
100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce kokosového krému | ||
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |