Nutriční hodnoty (Rančerský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 743 kJ / 2 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,90 g |
| Tuky | 145,70 g |
| – nasycené | 29,99 g |
| – nenasycené | 100,83 g |
| –– mononenasycené | 42,79 g |
| –– polynenasycené | 58,04 g |
| ––– omega 3 | 1,68 g |
| Vláknina | 65,60 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 6,55 g |
| Sůl | 15,68 g |
| Sacharidy | 189,90 g |
| – cukry | 28,20 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g salámu Junior (nebo dietního) | Polosuchý salám | 200 g |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 150 g |
| 350 g 350 g konzervovaných fazolí v tomatě | Fazole v konzervě | 350 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g Majolky | Majonéza | 100 g |
| 100 g 100 g krémové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice Bona | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |