Nutriční hodnoty (Krůtí biftečky s petrželkovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 630 kJ / 868 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 28,18 g |
| – nasycené | 10,19 g |
| – nenasycené | 12,70 g |
| –– mononenasycené | 10,12 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 754 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,48 g |
| Sacharidy | 28,40 g |
| – cukry | 4,18 g |
| ––– laktóza | 3,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krůtího masa (ořez) | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové | |
| vařené brambory | Brambor zimní | |
| olej | Olej řepkový | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |