Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 116,77 g |
– nasycené | 56,16 g |
– nenasycené | 54,44 g |
–– mononenasycené | 45,87 g |
–– polynenasycené | 8,58 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,47 g |
Sacharidy | 97,01 g |
– cukry | 52,41 g |
––– laktóza | 3,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto (150-200 g) | Listové těsto | |
5 5 ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
100 g 100 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
½ červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |