Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 116,77 g |
| – nasycené | 56,16 g |
| – nenasycené | 54,44 g |
| –– mononenasycené | 45,87 g |
| –– polynenasycené | 8,58 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 21,40 g |
| Cholesterol | 651 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 6,47 g |
| Sacharidy | 97,01 g |
| – cukry | 52,41 g |
| ––– laktóza | 3,71 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 listové těsto (150-200 g) | Listové těsto | |
| 5 5 ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| ½ červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |