Nutriční hodnoty (Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g |
| Tuky | 0,95 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 71,17 g |
| – cukry | 61,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| ½ l žičky žičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 20 g 20 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
| ½ l žičky žičky drceného badyánu | Badyán | |
| 3 3 drcené hřebíčky | Hřebíček | |
| 20 g 20 g rozinek | Rozinky | 20 g |
| 40 ml 40 ml rumu | Rum | 40 ml |