Nutriční hodnoty (Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 0,95 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,17 g |
– cukry | 61,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
½ l žičky žičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
20 g 20 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
½ l žičky žičky drceného badyánu | Badyán | |
3 3 drcené hřebíčky | Hřebíček | |
20 g 20 g rozinek | Rozinky | 20 g |
40 ml 40 ml rumu | Rum | 40 ml |