Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 280 kJ /
545 kcal
Bílkoviny2,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,14 g
Tuky0,95 g
– nasycené0,23 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy71,17 g
– cukry61,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
½ l žičky žičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá
20 g 20 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 snítka 1 snítka máty Máta peprná list čerstvá
½ l žičky žičky drceného badyánu Badyán
3 3 drcené hřebíčky Hřebíček
20 g 20 g rozinek Rozinky 20 g
40 ml 40 ml rumu Rum 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.