Nutriční hodnoty (Papriková směs v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 669 kJ / 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 3,58 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 1,87 g |
| –– mononenasycené | 1,49 g |
| –– polynenasycené | 0,39 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bramborák | ||
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 100 g 100 g vepřového masa | Vepřová kýta | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |