Nutriční hodnoty (Papriková směs v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 669 kJ / 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 3,58 g |
– nasycené | 0,84 g |
– nenasycené | 1,87 g |
–– mononenasycené | 1,49 g |
–– polynenasycené | 0,39 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bramborák | ||
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
100 g 100 g vepřového masa | Vepřová kýta | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |