Rybí zelené kari

Suroviny

500 g rybích filetů (měla jsem štikozubce)
zelená kari pasta ( viz foto )
1 plechovka kokosového mléka
citronová tráva
1 - 2 PL rybí omáčky
čerstvý koriandr
limetka
chilli paprička - nemusí být
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém zprudka opečeme rybí filety, nakrájené na menší kousky, posypané sušenou citronovou trávou, nebo přidáme čerstvou.

  2. Orestovanou rybu vyndáme, do pánve vložíme kari pastu, rozmícháme ji, přilijeme kokosové mléko, rybí omáčku, / případně přidáme chilli papričky/, vrátíme rybí kousky a vše krátce společně podusíme.

  3. Na závěr dochutíme šťávou z limetky a hustě posypeme koriandrem. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu Rybí zelené kari

Tématické fráze: rybí karí kari pasta recepty zelená kari pasta recepty zelené kari recept cipura ryba zelené kari ryba zelene kari zelena kari pasta koriandr zelené rybí kari recepty s cipura rybi filet na kari zelená kari pasta recept rybí recepty rybí na kari rybí kari zelené rybí kari z kari pasty asijské rybí karbanátky v těstíčku cipura foto recept na zelené kari recept na zelené kari