Nutriční hodnoty (Mřížkový koláč s tvarohem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 299 kJ / 4 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g |
Tuky | 280,71 g |
– nasycené | 171,31 g |
– nenasycené | 96,80 g |
–– mononenasycené | 85,57 g |
–– polynenasycené | 11,24 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 395,10 g |
– cukry | 173,58 g |
––– laktóza | 30,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
250 g 250 g studeného másla | Máslo kravské | 250 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kysané smetany (nebo rumu | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
500 g 500 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 kelímek 1 kelímek kysané smetany (200-250 ml) | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
rumu (dle chuti) | Rum | |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
cukr | Cukr bílý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku v prášku | Puding v prášku | 15 g |
1 1 vajíčko na potření | Vejce slepičí | 70 g |