Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 378 kJ /
329 kcal
Bílkoviny24,70 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,70 g
Tuky4,26 g
– nasycené2,27 g
– nenasycené1,54 g
–– mononenasycené1,18 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,04 g
Vláknina5,58 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 3,57 g
Sůl8,73 g
Sacharidy45,28 g
– cukry12,68 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 větší brambory Brambor zimní 175 g
hrst hrst mražené zeleniny (mix např. brokolice, mrkev, hrášek, fazolky) Mrkev mražená
1 lžíce 1 lžíce čerstvé nakrájené petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička koření Italské bylinky Provensálské koření 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky koriandru Koriandr semena 2.5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
200 ml 200 ml mléka (bez laktózy) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
strouhaný ementál Ementál
olej na vytření zapékací misky Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.