Chutný steak

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 30 minut 2+ dle jídelních porcí Hovězí maso 3 názory

Suroviny

4 větší hovězí steaky
sůl
pepř
olej na potření
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso potřeme olejem a důkladně posypeme solí a pepřem.

  2. Na velké (pokud možno nepřilnavé) pánvi dáme steaky a z obou stran opékáme asi čtyři minuty (podle tloušťky masa či dle chuti, zda má být maso málo, středně či zcela propečené).

  3. Vyndáme z pánve a necháme cca 5 minut odpočinout, aby se v nich šťáva rovnoměrně rozptýlila. Podávala jsem s jarní cibulkou a grilovanými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Chutný steak

  • 1974andrea 1974andrea

    magdalenka: Třeba nemá zapnuté upozornění do mailu, i to se může stát. Ale kdo ví ;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Eja57: autorka receptu nemá vo zvyku reagovať na komentáre.:-(

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    Já si na ty negativní komenty moc nepotrpím - ale co je na tomhle stejku "chutného" ??? Není vidět na řezu jak vypadá, na fotce moc "chutně" nevypadá:no: Nádherných receptů na stejky s nápadem na omáčku/dochucení je tady fakt hodně.....

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo