

Chutný steak
Suroviny 2+ dle jídelních porcí
- 4 větší hovězí steaky
- sůl
- pepř
- olej na potření
Postup přípravy receptu
Maso potřeme olejem a důkladně posypeme solí a pepřem.
Na velké (pokud možno nepřilnavé) pánvi dáme steaky a z obou stran opékáme asi čtyři minuty (podle tloušťky masa či dle chuti, zda má být maso málo, středně či zcela propečené).
Vyndáme z pánve a necháme cca 5 minut odpočinout, aby se v nich šťáva rovnoměrně rozptýlila. Podávala jsem s jarní cibulkou a grilovanými brambory.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Chutný steak
-
magdalenka: Třeba nemá zapnuté upozornění do mailu, i to se může stát. Ale kdo ví
-
Eja57: autorka receptu nemá vo zvyku reagovať na komentáre.
-
Já si na ty negativní komenty moc nepotrpím - ale co je na tomhle stejku "chutného" ??? Není vidět na řezu jak vypadá, na fotce moc "chutně" nevypadá
Nádherných receptů na stejky s nápadem na omáčku/dochucení je tady fakt hodně.....