Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a marinované cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 874 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 31,58 g |
– nasycené | 4,37 g |
– nenasycené | 27,14 g |
–– mononenasycené | 23,47 g |
–– polynenasycené | 3,67 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,16 g |
– cukry | 34,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce marinované cibule (odkaz v Poznámce) | Cibule čerstvá | 52.5 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce nálevu z cibule | Cibule čerstvá | 45 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
na sucho opražená sezamová semínka | Sezam loupaný | |
balkánský sýr (nemusí být) | Sýr balkánský (50% t. v s.) |