Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a marinované cibule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 874 kJ /
448 kcal
Bílkoviny1,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky31,58 g
– nasycené4,37 g
– nenasycené27,14 g
–– mononenasycené23,47 g
–– polynenasycené3,67 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,16 g
– cukry34,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
3-4 lžíce 3-4 lžíce marinované cibule (odkaz v Poznámce) Cibule čerstvá 52.5 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
3 lžíce 3 lžíce nálevu z cibule Cibule čerstvá 45 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
na sucho opražená sezamová semínka Sezam loupaný
balkánský sýr (nemusí být) Sýr balkánský (50% t. v s.)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.