Nutriční hodnoty (Zapečené brambory ve šlehačce se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 159 kJ / 1 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 93,04 g |
– nasycené | 52,20 g |
– nenasycené | 33,88 g |
–– mononenasycené | 28,13 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 56,45 g |
– cukry | 14,95 g |
––– laktóza | 8,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor (středních) | Brambor zimní | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej (cca 3 lžíce) | Olej řepkový | |
máslo (malé kousky) | Máslo kravské | |
1 1 paprika zeleninová | Paprika bílá čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
200 g 200 g smetany 33% (1 kelímek) | Smetana kravská sladká 35% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |