Nutriční hodnoty (Vepřový paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 161 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 22,34 g |
– nasycené | 5,41 g |
– nenasycené | 11,36 g |
–– mononenasycené | 9,58 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 30,10 g |
– cukry | 23,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
nové koření mleté | Nové koření mleté | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 až 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
0,5 l 0,5 l vody nebo vývaru | Voda | 500 ml |