Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový paprikáš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 161 kJ /
756 kcal
Bílkoviny104,71 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,21 g
Tuky22,34 g
– nasycené5,41 g
– nenasycené11,36 g
–– mononenasycené9,58 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,10 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy30,10 g
– cukry23,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového plecka Vepřová plec 500 g
mletá paprika Paprika červená sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
nové koření mleté Nové koření mleté
bobkový list Bobkový list sušený
malý rajský protlak Protlak rajčatový
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 až 2 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sádlo Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
0,5 l 0,5 l vody nebo vývaru Voda 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.