Nutriční hodnoty (Vepřový paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 161 kJ / 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
| Tuky | 22,34 g |
| – nasycené | 5,41 g |
| – nenasycené | 11,36 g |
| –– mononenasycené | 9,58 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 30,10 g |
| – cukry | 23,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nové koření mleté | Nové koření mleté | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 až 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 0,5 l 0,5 l vody nebo vývaru | Voda | 500 ml |