Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strakaté řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 289 kJ /
6 044 kcal
Bílkoviny199,11 g
– z toho živočišné bílkoviny143,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,09 g
Tuky282,22 g
– nasycené36,51 g
– nenasycené210,48 g
–– mononenasycené131,93 g
–– polynenasycené78,55 g
––– omega 313,21 g
Vláknina31,41 g
Cholesterol 2,50 g
Sodík 955 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy638,61 g
– cukry369,30 g
––– laktóza34,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec (300 g) Vejce slepičí 420 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
150 g 150 g oleje Olej řepkový 150 ml
150 g 150 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
500 g 500 g nízkotučného tvarohu Tvaroh nízkotučný 500 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
20 g 20 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 20 g
20 ml 20 ml rumu Rum 20 ml
vanilková pasta (podle chuti) Pasta vanilková
120 g 120 g mletého máku Mák modrý mletý 120 g
180 ml 180 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 180 ml
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
60 g 60 g povidel Povidla 60 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.