Nutriční hodnoty (Panenka na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 258 kJ / 1 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 138,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 36,17 g |
| – nasycené | 7,73 g |
| – nenasycené | 21,49 g |
| –– mononenasycené | 16,32 g |
| –– polynenasycené | 5,17 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 78,37 g |
| – cukry | 60,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
| 4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky klasik | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| olej | Olej řepkový |