Nutriční hodnoty (Bylinková kuřecí jatýrka na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 622 kJ / 1 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,57 g |
| Tuky | 62,85 g |
| – nasycené | 18,99 g |
| – nenasycené | 35,88 g |
| –– mononenasycené | 26,61 g |
| –– polynenasycené | 9,27 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 2,53 g |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,01 g |
| Sacharidy | 49,28 g |
| – cukry | 22,94 g |
| ––– laktóza | 2,46 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 ml 150 ml portského vína | Víno portské | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (1/4 lžičky sušeného) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 62.5 ml |
| čerstvá petrželka na posyp | Petržel nať čerstvá |