Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinková kuřecí jatýrka na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 622 kJ /
1 344 kcal
Bílkoviny90,39 g
– z toho živočišné bílkoviny85,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,57 g
Tuky62,85 g
– nasycené18,99 g
– nenasycené35,88 g
–– mononenasycené26,61 g
–– polynenasycené9,27 g
––– omega 31,90 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 1,60 g
Sůl4,01 g
Sacharidy49,28 g
– cukry22,94 g
––– laktóza2,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
150 ml 150 ml portského vína Víno portské 150 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky rozmarýnu Rozmarýn sušený 2.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (1/4 lžičky sušeného) Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 5 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 62.5 ml
čerstvá petrželka na posyp Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.