Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka nadupaná bílkovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 843 kJ / 1 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 141,44 g |
| – nasycené | 32,06 g |
| – nenasycené | 80,89 g |
| –– mononenasycené | 43,21 g |
| –– polynenasycené | 37,68 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 11,78 g |
| Cholesterol | 2,72 g |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 3,65 g |
| Sacharidy | 29,28 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 5 5 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic tatarské omáčky (nebo majonézy) | Tatarská omáčka | 67.5 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |