Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí se šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 465 kJ / 2 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 249,10 g |
| – nasycené | 60,15 g |
| – nenasycené | 167,34 g |
| –– mononenasycené | 65,35 g |
| –– polynenasycené | 101,99 g |
| ––– omega 3 | 2,76 g |
| Vláknina | 15,22 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 10,06 g |
| Sůl | 24,27 g |
| Sacharidy | 54,75 g |
| – cukry | 43,12 g |
| ––– laktóza | 20,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 200 g 200 g šunky v celku (nebo šunkového salámu) | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 200 g 200 g eidamu v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 210 g 210 g majonézy | Majonéza | 210 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce křenu (podle chuti) | Křen čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |