Nutriční hodnoty (Kralik v italske omacce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,33 g |
| Tuky | 1,15 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,58 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,00 g |
| – cukry | 7,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| králík | Králík | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 4 4 až 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| kousek kousek slaniny | Špek | |
| 1 PL 1 PL rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 15 g |
| konzerva konzerva rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1-2 dcl 1-2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| bujón | Bujón hovězí | |
| italské koření | Provensálské koření | |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé |