Nutriční hodnoty (Kralik v italske omacce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,33 g |
Tuky | 1,15 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 0,58 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 7,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
králík | Králík | |
cibule | Cibule čerstvá | |
4 4 až 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
kousek kousek slaniny | Špek | |
1 PL 1 PL rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 15 g |
konzerva konzerva rajčat | Rajče červené čerstvé | |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1-2 dcl 1-2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
bujón | Bujón hovězí | |
italské koření | Provensálské koření | |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé |