Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 283 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,41 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory pana Jana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9D5B
Moje poznámka
Zapečené brambory pana Jana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9D5B
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory,
levné zapečené brambory,
levné recepty z brambor,
brambory s oreganem,
levná jídla zapečene brambory,
brambůrky pata,
zápékané brambory levné,
zapecene bramobry,
levne brambory,
zapečené brambory levně,
levne zapékané brambory,
zaapečené brambory,
brambory pata,
zapeceny bramobry,
brambory levne,
pan brambora,
zapékané brambory syrové a vařené,
zapečené chipsy,
recept levne zapečené brambory,
zapečené bramobry se slaninou a uzeným sýrem
Suroviny:
brambory,
máslo,
sůl,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření oregáno
Komentáře (5)