Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 7,64 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do rendlíku vlijeme zhruba 2/3 mléka (zbytek mléka vlijeme do hrníčku) a přivedeme k varu.
Krok 2: Mezitím do hrníčku s mlékem vsypeme pudinkový prášek a důkladně rozmícháme.
Krok 3: Za stálého míchání vlijeme do horkého mléka a povaříme jednu minutu. Podle chuti osladíme.
Krok 4: Formičky vyložíme piškoty. Nalijeme trochu pudinku a zase proložíme piškotem. Tak pokračujeme do spotřebování všech surovin.
Zveřejněno 18. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink s piškůtky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmlJ
Moje poznámka
Pudink s piškůtky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmlJ
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
formicky na pudink,
pudink s piškoty,
formička na pudink,
neoslazený pudink,
pudink podle hrnecku
Suroviny:
pudink,
mléko,
cukr,
piškoty
Komentáře (1)